Publiek Vervoer maakt gebruik van cookies.Meer weten?

Stadsvervoer

Er zijn drie steden die zelf stadsbusjes (lokaal vervoer) inzetten binnen hun stadsgrens. Deze busjes zijn aanvullend op het vervoersnetwerk dat er in hun regio wordt aangeboden.

 

Reis mee met De Bij

Ga mee met De Bij!

 

Deze Hoogeveense bus rijdt op drie vaste routes en stopt bij alle veelgevraagde locaties, zoals ziekenhuis, ouderencentra, winkelcentra, gezondheidscentra en natuurlijk het station.

Stadsbus Meppel

'Voordelig stadsvervoer voor iedereen.'

 

De route van Stadsbus Meppel bestaat uit drie rondjes door de wijken Haveltermade, Koedijkslanden en Oosterboer. Elk rondje start en eindigt op het station en duurt maximaal 20 minuten. De bus rijdt zeven dagen per week van 6.30 uur tot 22.00 uur, ook op zaterdag en zondag! Wanneer u ’s avonds met de stadsbus wilt, kunt u de bus activeren door 1 uur van te voren te bellen met 088 33 94 780. Meer informatie?

Cityline Assen

‘Als de deuren van de Cityline opengaan, begroet de chauffeur je met een lach.’  

 

De Cityline is een comfortabele en flexibele manier van vervoer voor alle Assenaren. Met de twee lijnen reist u eenvoudig door de stad. U herkent het stadsvervoer aan de opvallende blauwe bussen en het logo van de liggende acht. Die acht staat model voor de routes van Cityline.