Publiek Vervoer maakt gebruik van cookies.Meer weten?

Overstappen op het OV

In Groningen en Drenthe zijn al veel treinen en bussen toegankelijk voor mensen met een rolstoel of rollator. Ook de treinperrons, hubs en een groot aantal bushaltes zijn goed toegankelijk zodat gelijkvloers in- en uitgestapt kan worden. De komende jaren worden alle belangrijke bushaltes toegankelijk gemaakt.

OV-ambassadeurs

Woont u in Noord-Groningen? En wilt u reizen met de bus of trein, maar weet u niet zo goed hoe het allemaal werkt? Vraag het aan de OV-ambassadeurs! Deze enthousiaste vrijwilligers helpen u (gratis) op weg. Zo is het mogelijk om samen een reis te maken of op het station uitleg te krijgen over de werking van de automaat. Maar ook kijken zij bijvoorbeeld met u of u met korting kunt reizen.


Wilt u ook graag met het openbaar vervoer reizen en heeft u daarvoor bepaalde wensen? En is er geen OV-ambassadeur in uw gemeente? Mail ons, dan kijken wij of uw wens direct of in de nabije toekomst gerealiseerd kan worden.


Contact Noord-Groningen

  • Gemeente Het Hogeland (voorheen Bedum, Winsum, De Marne en Eemsmond) en de gemeemten Delfzijl, Appingedam en Loppersum (per 1 januari 2021 gemeente Eemsdelta). Gemeente Ten Boer is opgegaan in gemeente Groningen. 

  • e-mail        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • telefoon    0595 433 245

  • facebook  www.facebook.com/OVambassadeurs