I.v.m. werkzaamheden aan de provinciale weg N365 rijdt buslijn 72 van 10 juni tot 19 juli niet via Bourtange, maar rechtstreeks van Vlagtwedde naar Sellingen en Ter Apel visa versaOmleiding N365, zsm plaatsen

Van 10 juni tot 19 juli rijdt lijn 72 NIET via Bourtange. Reizigers kunnen gebruik maken van de bushaltes in Jipsinghuizen of Vlagtwedde. De hubtaxi is ook beschikbaar: zie www.qbuzz.nl/gd/hubtaxi.nlStremming N365, Bourtange soms niet per bus bereikbaar

Van 10 juni tot 19 juli en van 2 september tot circa 15 oktober 2024 rijdt buslijn 72 vanwege werkzaamheden aan de provinciale weg N365 NIET via Bourtange, maar rechtstreeks van Vlagtwedde naar Sellingen en Ter Apel visa versa.

Reizigers van en naar Bourtange kunnen met eigen vervoer reizen naar de bushalte Vlagtwedde, Marke (6,1 km fietsen) of Jipsinghuizen, Heidensleger (5,5 km fietsen).

Wie niet wil of kan fietsen, kan ook gebruik maken van de hubtaxi van en naar de halte Markke in Vlagtwedde. Hier kan u desgewenst overstappen op bus 14 en 72 naar Winschoten, bus 14 naar Stadskanaal of lijn 72 naar Ter Apel en Emmen. Zie voor alle voorwaarden en spelregels van de hubtaxi op www.qbuzz.nl/gd/hubtaxi.nl.

Reizigers met een OV-studentenkaart of Sterabonnement voor lijn 72 maken in bovengenoemde periode gratis gebruik van de hubtaxi.

Buslijn 72 rijdt WEL in de zomervakantie

Voor de volledigheid: tussen 20 juli en 1 september rijdt buslijn 72 WEL (op werkdagen) via Bourtange tussen Vlagtwedde, Bourtange, Sellingen en Ter Apel.


Meest gelezen:

Hubtaxi actie verlengd t/m december 2024

Lees verder

Vervoerovereenkomsten publiek vervoer in Groningen en Drenthe zijn verlengd tot juli 2024

Lees verder

Een stijgende vraag naar Wmo-vervoer in 2030

Een onderzoek op basis van de data uit het dashboard Publiek Vervoer Groningen Drenthe levert interessante gegevens op o...
Lees verder